Spray Tan

Spray Tan

Celebs zien er vaak uit of ze net terug zijn van een zon vakantie.

De truc: spraytanning! Deze vloeistof met de natuurlijke grondstof DHA is de meest veilige manier om mooi bruin te worden en blijft ongeveer 5 dagen zitten.

Snel en veilig bruin zonder de schadelijke UV straling van zon of zonnebank. Je kunt bij ons terecht voor die egale, gezonde, natuurlijke bruine teint. Ideaal voor bruiloften en feestjes, maar ook als je al met een mooie kleur op vakantie wilt gaan of wegens omstandigheden niet in de zon mag of kan.

Het Luxe Vita Liberata is het grootste organische spray-tan merk ter wereld. Vrij van chemicaliën, parabenen, alcohol en parfum. En rijk aan botanische extracten die zacht en voedend zijn voor de huid. De kleur wordt afgestemd op uw teint en keuze.

De opblaasbare spraytan tent staat binnen 20 seconden en met een airbrush wordt de lotion op de huid verneveld. De behandeling duurt slechts 10 minuten.

De spray-tan kan op locatie in Gorinchem worden gegeven. De prijs voor een full body spray-tan behandeling is dan €35,-

Neem voor een spray-tan op een andere locatie of spray-tan party met vriendinnen contact op voor een offerte op maat. Vanaf 6 personen al voor €20,- p.p.

Voor de tanning:

Schrub en hydrateer de huid de avond ervoor. Geef vooral aandacht aan de ellebogen, knieën, enkels en andere droge gebieden. Scheren of waxen kan tot 8 uur voor de behandeling. Smeer u op de dag van de spray-tan niet in met bodylotion.

Na de tanning:

Draag donkere losse kleding na de behandeling. Ten minste 6 uur wachten met douchen en baden. Probeer intensief transpireren te voorkomen, we raden af direct te gaan sporten. Om het bruiningsresultaat langer te behouden is het goed om dagelijks een vochtinbrengende crème aan te brengen.

Spray Tan